KO SMO MI?

SILENCE je više od shopa za odjeću – to je izjava, stav i način života. Mi smo e-trgovina koja nudi pažljivo odabranu kolekciju ležerne muške odjeće, inspirisanu sirovim i buntovničkim duhom britanskog huliganizma, razvijenog kroz Kezual kulturu oblačenja kao i kroz navijačku subkulturu od 70tih pa sve do danas.

Crpeći inspiraciju iz underground subkulture koja se pojavila na ulicama Britanije, naša misija je da obuhvatimo energiju i samopouzdanje koji definiraju ovaj pokret. Vjerujemo da moda treba biti oblik samoizražavanja, sredstvo da se izdvojite iz gomile i prigrlite svoju individualnost.

U SILENCE-u smo ponosni što nudimo raznoliku paletu odjeće koja odražava suštinu navijačke subkulture. Od legendarnih brendova kao što je Fred Perry, Lyle and Scott pa sve do kezual brendova novog doba kao što su Weekend Offender i Peaceful Hooligan, naša kolekcija utjelovljuje fuziju stila i stava koji je postao sinonim za ovu subkulturu.

Nastojimo da vaše iskustvo kupovine putem interneta učinimo besprijekornim i ugodnim. Naša web stranica prilagođena korisnicima omogućava vam da bez napora pregledate našu kolekciju. Detaljni opisi proizvoda, vodiči za veličine i slike visoke rezolucije osiguravaju da donosite informirane odluke i pronađete savršene komade koji će poboljšati svoj stil.

U SILENCE-u vjerujemo u izgradnju zajednice istomišljenika koji cijene umjetnost i značaj navijačke subkulture i alternativnog načina oblačenja. Pozivamo vas da se pridružite našoj zajednici, gdje moda postaje iskaz identiteta i bunta. Budite dio pokreta koji prihvaća autentičnost, nezavisnost i samoizražavanje.

Zadovoljstvo kupaca je naš glavni prioritet. Naš namjenski tim za podršku uvek je spreman da vam pomogne sa svim upitima, uputstvima za dimenzionisanje ili savetima o stilu koji vam mogu zatrebati. Cijenimo vaše povratne informacije i nastojimo stalno poboljšavati našu ponudu i usluge kako bismo ispunili vaša očekivanja.

Hvala vam što ste odabrali SILENCE kao svoju destinaciju za ležernu mušku odjeću. Prihvatite duh ulice, nosite svoj stav s ponosom i pustite da vaš stil govori.

Dobrodošli u SILENCE, dobrodošli u svijet TIŠINE!